Forum przeszło gruntowną modernizację, stara wersja forum pozostała tylko do wglądu, nic tu nie napiszesz i nie zarejestrujesz się, nie znajdziesz tu także żadnych nowych treści. Aby przejść na właściwą wersję forum kliknij napis powyżej
Forum przeszło gruntowną modernizację, stara wersja forum pozostała tylko do wglądu, nic tu nie napiszesz i nie zarejestrujesz się, nie znajdziesz tu także żadnych nowych treści. Aby przejść na właściwą wersję forum kliknij napis powyżej
Wiek: 41 Dołączył: 22 Lis 2008 Posty: 1482 Skąd: Warszawa
Wysłany: 22 Listopada 2008, 22:17
Na stronie www.szynszyla.waw.pl jest formularz zgłoszeniowy wyślij mi proponowany nick hasło adres e-mail, a ja tobie założę konto będziesz mógł później zmienić dane i uzupełnić profil
Sprawdziłem, że chciałeś zarejestrować się z przeglądarki telefonu komórkowego i może się tak zdarzyć, że obrazka nie widać.
Domyślam się, że z "komórki" nie mogłeś używać polskich znaków (ę, ć), ale zalecam poprawne pisanie, autorów leniów będę upominał.
_________________ Gość Bardzo ważne zmiany na forum! koniecznie zajrzyj tu: WAŻNE ZMIANY!!!
Gość
Wysłany: 24 Lutego 2009, 12:32
przepraszam ale nie moge sie zarejestrowac.Muj problem tkwi w tym ze wpisuje poprawny kod ale oisze ze kod nie prawidlowy.Czy moze mi pan pomuc?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum