Forum przeszło gruntowną modernizację, stara wersja forum pozostała tylko do wglądu, nic tu nie napiszesz i nie zarejestrujesz się, nie znajdziesz tu także żadnych nowych treści. Aby przejść na właściwą wersję forum kliknij napis powyżej
Forum przeszło gruntowną modernizację, stara wersja forum pozostała tylko do wglądu, nic tu nie napiszesz i nie zarejestrujesz się, nie znajdziesz tu także żadnych nowych treści. Aby przejść na właściwą wersję forum kliknij napis powyżej
Wysłany: 25 Października 2014, 21:42 Szynszyle z Czech
Razem z użytkowniczką anja planujemy w najbliższym czasie ściągnąć z Czech szynszyle, jest możliwość również sprowadzenia do Polski szynszyli takich jak
Lord_Marcos, szynszyle są sprwadzane jedynie na zamówienie, ktoś sie zainteresuje, chce kupić wtedy ściągamy, tak to nie. Nie jest to ogłoszenie stałe, jest to jednorazowe. Kulki w PL byłyby 9.11.
_________________ Kanguś-Standard
Toffi-Beż Hetero
Puśka-White Wilson Mosaic
Brykiet-Medium Ebony
Escada-Dark/Medium Tan
Tak, mam ich wiecej ale niestety w postach można tylko 3. Cena transportu jest do ustalenia, im wiecej osób bbędzie chciało kulke/i zakupić tym cena będzie niższa. Bo zostanie rozłożona na tyle osób ile będzie zainteresowanych.
wiecej informacji udzielam na pw lub na @
Toffi-Beż Hetero
Brykiet-Medium Ebony
Escada-Dark/Medium Tan
Ostatnio zmieniony przez Diablo 28 Października 2014, 14:26, w całości zmieniany 1 raz
Fotki tak jak mówie, wszystkie na @ lub pw, nie chce Mi się w to bawić i wrzucać aż tyle fotkek (bo jednak troche ich jest ) A tak wszystko mam zapisane
[ Dodano: 28 Października 2014, 16:50 ]
Rezerwacje na szynszyle przyjmujemy jedynie do piątku, w piątek jest również ostateczny termin wpłaty.
Toffi-Beż Hetero
Brykiet-Medium Ebony
Escada-Dark/Medium Tan
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum